Tornar enrere

Qui som i què fem

unportalmasters és un web fundat per un grup de periodistes especialitzats en informació universitària amb la col·laboració d'un consell assessor on hi figuren professors universitaris i professionals de l'àmbit de la informació digital.

Aquesta és la segona aventura que la companyia Colwith Road emprèn després de l'aparició, el 2010, d'Unportal, el web de graus universitaris de Catalunya, convertit en un recurs de referència al sector educatiu.

A unportalmasters hi trobareu tots els màsters oficials que s'imparteixen a les 12 universitats públiques i privades i centres adscrits del sistema universitari català. També aquells programes de màster d'altres universitats, tant espanyoles com estrangeres, en què hi participen.

S'hi mostra igualment una part de l'oferta dels màsters propis que s'ofereixen, els títols d'un mínim de 60 ECTS que no tenen caràcter de titulació homologada i que programen les universitats.

Podeu cercar, filtrar i comparar tots els màsters segons la modalitat (presencial, online o semipresencial), el preu, l’idioma, la durada, les especialitats, les pràctiques o la mobilitat. Donem a conèixer la posició que ocupen els estudis, dins del seu àmbit corresponent, en els rànquings de referència internacional, i informem dels màsters que donen accés a una professió regulada i dels que són de caràcter interuniversitari i /o internacional (Erasmus Mundus).