Tornar enrere

Màsters en Dret i Seguretat

El màster que habilita per poder exercir com a advocat s'imparteix en 10 universitats

L'àmbit disposa de prop de 75 màsters, la meitat dels quals oficials. A banda dels títols habilitants d'Advocacia i els que s'insereixen dins dels subàmbits de Criminologia, Relacions laborals i Seguretat, la categoria de Dret inclou molta diversitat de formació especialitzada.

Advocacia

El màster en Advocacia de 90 crèdits ECTS que, un cop superat l'examen estatal, permet exercir com a advocat, ofereix 1.325 places a les 10 universitats on s'imparteix. Es pot cursar a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i també de forma online.

Criminologia

La grafologia, l'anàlisi de la conducta criminal o la ciberdelinqüència són algunes de les especialitats objecte d'atenció.

Dret

Aquest subàmbit és un calaix de sastre on conviu l'oferta en disciplines clàssiques, com el Dret laboral, l’internacional o el de família i infància, amb un altre tipus d'oferta sobre qüestions que han començat a ser motiu d'estudi en temps més recents, com el Dret digital, l’esportiu o la bioètica.

Relacions laborals

Els màsters d'aquesta secció es poden cursar a les universitats de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona. També en modalitat online.

Seguretat

La major part són títols propis. La seguretat privada, la seguretat internacional o la prevenció de la radicalització es troben a les denominacions dels programes.