Tornar enrere

Universitat Pompeu Fabra

Barcelona

Tres campus per refer el teixit urbanístic

Creada pel Govern de la Generalitat el 1990 a la ciutat de Barcelona, la UPF estructura els seus estudis en tres campus: Ciències Socials i Humanitats, Ciències de la Salut i de la Vida i Ciències i Tecnologies de la Informació i de la Comunicació. La seva aparició va servir per cosir el teixit urbanístic i rehabilitar una zona degradada de la ciutat.

Ofereix 27 graus, en els quals hi ha matriculats més d'10.000 estudiants, que es converteixen en més de 15.000 si es comptabilitzen els dels seus centres adscrits. Un 12% de l'alumnat és estranger.

Estudiants estrangers

Ofereix 35 màsters universitaris (1.229 estudiants), però els seus centres adscrits, alguns dels quals estan estretament vinculats a la UPF, com la Barcelona School of Management, n'oferten 45 més (2.098 estudiants).

Tots els màsters universitaris que imparteix la UPF ofereixen la possibilitat de fer recerca i donen accés al doctorat.

Economia i Negocis, un àmbit destacat

La UPF ha adquirit en pocs anys una important reputació, derivada, entre d'altres raons, de la posició rellevant que ocupa als rànquings, especialment en l'àmbit dels estudis d'Economia i Negocis, on apareix com la universitat espanyola més destacada. El grup UPF, que inclou els seus centres adscrits, programa una trentena de màsters universitaris d'aquest camp de coneixement.

Campus d'Excel·lència Internacional

El 2010 el Ministeri d'Educació espanyol va concedir a la UPF la qualificació de Campus d'Excel·lència Internacional.