Tornar enrere

Universitat de Vic - Central de Catalunya

Vic / Manresa

Fundada el 1997
Amb seus a Vic i Manresa, a 60 km. de Barcelona
Més d'una quinzena de màsters oficials
Una seixantena de màsters propis
15 programes en anglès
11 màsters de Disseny, al centre adscrit BAU

Una universitat jove situada a 60 quilòmetres de Barcelona

Fundada el 1997 com a Universitat de Vic (UVic), és una de les universitats més joves de Catalunya. El 2014 es va federar amb la Fundació Universitària del Bages, fins aleshores un centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, constituint la UVic-Universitat Central de Catalunya, amb seu a Vic (44.000 habitants) i Manresa (75.000), situades, totes dues, a uns 60 quilòmetres de la ciutat de Barcelona.

La universitat compta amb més de 7.500 estudiants de grau i més de 600 matriculats als seus màsters universitaris. L'oferta de la UVic-UCC i els seus centres adscrits inclou més d'una trentena d'estudis oficials de grau, més d'una quinzena de màsters universitaris i gairebé una seixantena de màsters propis. També té estudis de doctorat.

Privada amb control públic

La UVic-UCC és l'única de les quatre universitats privades de Catalunya que està governada per un patronat on hi són presents diferents ajuntaments i també la Generalitat de Catalunya, el que fa que el seu funcionament, tot i que es correspongui amb el d'un ens privat, estigui sotmès al control públic.

Una cinquena part dels seus pressupostos, aproximadament, procedeixen de fons públics.