Tornar enrere

Màsters en Política i Societat

Més d'un terç de l'oferta es pot cursar en modalitat semipresencial o online

Més de 80 màsters formen part d'aquest àmbit, on més d'un terç de l'oferta es pot cursar de forma semipresencial o online. L'anglès també hi té una presència important.

Administració i gestió pública

De la vintena de màsters oficials que es poden cursar a Catalunya, en gairebé el 50% hi participa més d’una universitat. 

Benestar social

Migracions i gerontologia apareixen com a temàtiques recurrents d'aquest subàmbit. Més de la meitat dels estudis s'ofereixen en modalitat semipresencial.

Ciències polítiques

La filosofia, el màrqueting o la comunicació des del vessant polític són objecte d'interès de les titulacions d'aquesta àrea. Gairebé la meitat d’aquests estudis s’imparteixen íntegrament en anglès.

Cooperació i Desenvolupament

La majoria de la desena de programes d'aquest subàmbit són títols propis.

Gènere

Els màsters presenten especialitzacions relacionades amb la gestió de les polítiques d’igualtat, la diferència sexual i la comunicació. 

Relacions internacionals

Una vintena de programes s'ocupen de qüestions com la cooperació i la seguretat internacional, la globalització, la integració europea o la construcció de vincles amb el continent asiàtic.

Sociologia

El subàmbit compta amb una dotzena de màsters oficials que posen el focus en les identitats culturals, les transformacions socials, la demografia i les migracions.